Besök vargaslätten

Det finns två sätt att besöka Vargaslätten:
guidad visning och konferenser för organisationer.

Guidad visning

Kom på guidad visning genom den mytomspunna skogsträdgården för grupper om minst 15 personer. Vi har bland annat haft trädgårds- konst- och andra föreningar, utbildningar, arkitekter och botaniker hos oss och vi skapar visningar som passar just er grupp.

I alla visningar ingår boken Sigfrid Ericson och Vargaslätten av Jan Jörnmark 2018. Boken berättar om tidsandan och bakgrunden till det unika allkonstverk och en av Nordeuropas finaste jugendträdgårdar, som den välkände arkitekten skapade här 1917.

Vi sätter samman paket efter era önskemål som förutom guidning av skogsträdgården inklusive boken, exempelvis kan innehålla föreläsning, visning av Sigfrid Ericson Museum, servering efter smak, besök i storstugan och växtinköp i Gerbianska Trädgården. 

För mer information och bokning: info@vargaslatten.se

Konferera med mera

Företag kan boka Vargaslätten med tillhörande lokaler för möten i en unik och inspirerande miljö och möjligheterna är många för t ex konferens, styrelsemöte, företagsevent, workshops eller ledningsgrupper. 

Vargaslättens magiska miljö är även som gjord för en minnesvärd vigselakt och/eller bröllopsfotografering.

Vi skräddarsyr besöket efter era önskemål, hel-/halvdag eller lunch till lunch. Till det kan vi bland annat erbjuda guidad visning av skogsträdgården, föreläsning, besök i Sigfrid Ericson Museum och Gerbianska Trädgården med växtförsäljning, catering, övernattning hos samarbetspartners, scen, bastu med badtunna.

Begär offert: info@vargaslatten.se